MATAHARI - OKO DNEVA


MULTIMEDIJSKA KNJIGA

Za vse, ki pogrešate potovanja imamo pripravljeno multimedijsko knjigo z naslovom "Matahari - Oko dneva". Vas zanima, kaj se skriva v „pismu iz vesolja“ in ste se pripravljeni podati na nepozabno potovanje? Potovanje, ki nam ga tudi v teh težkih časih ne mora odvzeti prav nihče!

Matahari je Sonce. Je pismo, pesem in je usoda. Je pravljica za lahko noč, ki Luna svojim zvezdnim jo otrokom poje, je molitev še neobstoječe civilizacije in je poslednje pismo vrste, ki izginj.

Je usoda nekega planeta, ki ostal je brez poeta.

(odlomek iz knjige)

Pred vami je knjiga, ki je kakor meteorit - iz vesolja bila poslana na naš planet. Vsaka knjiga je ročno izdelana iz kvalitetnih materialov. Njena notranjost je eksplozija poezije in življenja, zunanjost pa lično izdelano pismo iz vesolja. To je pismo, ki bo bralca s svojo vsebino popeljalo na duhovno potovanje, polno naukov, daril, simbolov in presenečenj.

Avtorska glasba z naravnimi zvoki morja in džungle, ki je na priloženem CD-ju vas bo odnesla daleč stran v čudovit sanjski svet. Privoščite si izvod ter vstopite v neskončnost, a med tem ne pozabite živeti - živeti slehernega trenutka, ki nam ga ponuja ta čudoviti planet.


Vzemimo si čas za sebe in svoje najbližje.

Knjiga Matahari – Oko dneva je idealno darilo za našo dušo in vse nam ljube, ki bi jim radi pokazali, da nam pomenijo nekaj več.CENA : 45 EURNAROČI SVOJ IZVOD ZDAJ: Lado@shaman.siTESTIMONIALS

Thanks you for a great retreat and service. I just love Slovenia and dr. Fungi! After only one lovely weekend with you I will never be the same.  So creative and individual approach to each client! I recommend this amazing experience to everyone and I will be back for sure very soon!

MARIA ROY, UK